Обосновани Футболни Прогнози

Зандхаузен - Падерборн

23 Април 2023 - 14:30
Зандхаузен
Падерборн
Прогноза: X
Коефициент: 3.75
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 29-ия кръг на първенството в Втора Бундеслига на Германия между футболните състави на Зандхаузен и Падерборн.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Зандхаузен

Домакините са на 18-то място във временното класиране с 24 точки, след 6 победи, 6 равенства и 16 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 28 двубоя имат голова разлика 29-54. Като домакин съставът на Зандхаузен е изиграл 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига отборът на Зандхаузен е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-14.

Падерборн

Гостуващият тим на Падерборн е 6-ти в таблицата с актив от 46 точки, постигнати след 14 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача има положителна голова разлика 54-34. Далеч от дома тимът е играл 14 двубоя до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Падерборн е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 8 попадения и са инкасирали 7 гола.

Зандхаузен - Падерборн - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата отбора, отборът на Зандхаузен не е спечелил нито една победа, отбора на Падерборн е записал 3 победи, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 3-9. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Ес Це Пе, играчите на Зандхаузен нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините постигна успех в предишната си среща в шампионата, а у дома е с 2 поражения.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в шампионата на Германия, а на чужд терен е с 2 последователни поражения.

Прогноза: X Коефициент: 3.75 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.