Обосновани Футболни Прогнози

Чукарички - Партизан Белград

11 Април 2023 - 19:00
Чукарички
Партизан Белград
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на двубоя между съставите на Чукарички и Партизан Белград от 30-ия кръг на сезона в Суперлигата на Сърбия.

Предоставям факти и статистика за днешния двубой:

Чукарички

Играчите на Чукарички са трети в класирането с актив от 59 точки, от 18 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя са отбелязали 55 гола в противниковата врата и са получили 31 попадения в собствената мрежа. Като домакин отборът има 14 срещи досега, в които е записал 10 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 28 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Чукарички имат в актива си 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Партизан Белград

Гостуващият отбор на Партизан Белград е 4-ти във временното подреждане с актив от 57 точки, записани след 17 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи има положителна голова разлика 57-27. Навън тимът е изиграл 14 срещи досега, в които има 10 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 30-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Партизан Белград е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Чукарички - Партизан Белград - преки срещи

В предишните 5 мача между двата тима, Чукарички няма спечелена нито 1 победа, отбора на Партизан Белград е записал 4 победи, а в една среща двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 2-8. В последните 2 двубоя у дома срещу Партизан Белград, Домакините от Чукарички нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Чукарички е с 3 успеха в Сърбия, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни успеха.

Тимът на гостите от Партизан Белград има победа в последната си среща в Сърбия, а на чужд терен допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.