Обосновани Футболни Прогнози

Транмиър Роувърс - Харогейт Таун

31 Март 2023 - 21:45
Транмиър Роувърс
Харогейт Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Транмиър Роувърс и Харогейт Таун от поредния кръг на футболния сезон в Англия в турнира Втора Лига.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Транмиър Роувърс

Домакините са 14-ти в класирането с 49 точки, събрани след 13 победи, 10 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 38 срещи са успели да отбележат 37 попадения в противниковата врата и са допуснали 39 гола в своята мрежа. Като домакин тимът на Транмиър Роувърс има 19 двубоя, в които има 8 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 23 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига играчите на Супер Уайтс са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Харогейт Таун

Гостуващият състав на Харогейт Таун се намира на 20-та позиция във временното класиране с актив от 38 точки, след 9 победи, 11 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 37 мача е успял да отбележи 42 гола във вратата на противниците си и е допуснал 54 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е играл 18 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 10 загуби, отбелязал е 19 попадения във вратата на съперниците си и е получил 27 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига играчите на Харогейт Таун са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-7.

Транмиър Роувърс - Харогейт Таун - преки срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, отборът на Транмиър Роувърс е спечелил 3 победи, отбора на Харогейт Таун няма нито 1 победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 9-5. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Харогейт Таун, футболистите на Транмиър Роувърс са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Транмиър Роувърс постигна реми в последната си среща в шампионата, а при домакинствата си допусна поражение в последния си мач.

Съставът на Харогейт Таун има победа в предишния си мач в първенството, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.