Обосновани Футболни Прогнози

Хайденхайм - Карлсруе

17 Март 2023 - 19:30
Хайденхайм
Карлсруе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
5 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между футболните състави на Хайденхайм и Карлсруе от 25-ия кръг на футболния шампионат в Германия от турнира Втора Бундеслига.

Информацията за днешния сблъсък:

Хайденхайм

Домакините са 3-ти във временното класиране с 47 точки, натрупани след 13 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача имат голова разлика 46-26. На собствения си стадион Воит Арена отборът е играл 12 двубоя до момента, в които е записал 9 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, при обща голова разлика 32-13.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Хайденхайм има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 6 гола.

Карлсруе

Гостуващият състав на Карлсруе е 8-ми в таблицата с общ сбор от 34 точки, събрани след 10 победи, 4 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача има положителна голова разлика 39-35. При визитите си съставът има 11 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 16-14.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига играчите на Карлсруе имат записани 5 победи, едно равенство и нито една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 13 гола и са инкасирали 4 попадения от противниковите отбори.

Хайденхайм - Карлсруе - преки срещи

В предишните 5 мача между двата отбора, отборът на Хайденхайм има спечеленa 1 победа, отбора на Карлсруе е спечелил 2 успеха, а 2 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Карлсруе, Домакините от Хайденхайм имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините записа равенство в предишния кръг в Германия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на Карлсруе е с 5 успеха в Германия, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 5 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.