Обосновани Футболни Прогнози

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив

19 Март 2023 - 17:00
Ботев Пловдив
Локомотив Пловдив
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на футболния мач от 24-ия кръг на шампионата в България в турнира Първа ПФЛ между футболистите на Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ботев Пловдив

Жълточерните са 10-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и 13 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 двубоя имат голова разлика 31-31. На своя терен отборът на Ботев Пловдив е изиграл 11 двубоя досега, в които има 6 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 19 гола в противниковата врата и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ тимът на Канарчетата е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 8 гола.

Локомотив Пловдив

Гостуващият състав на Локомотив Пловдив е 5-ти във временното класиране с 39 точки, след 11 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 23 мача е реализирал 24 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 21 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 11 срещи, в които има 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа ПФЛ отборът на Локомотив Пловдив има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Жълточерните е записал 2 победи, Локомотив Пловдив също има записани 2 успеха, а 1 двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Смърфовете, играчите на Ботев Пловдив са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Ботев Пловдив допусна загуба в последния си двубой в шампионата на България, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Тимът на Локомотив Пловдив е с 2 поредни равенствa в шампионата, а като гост записа равенство в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.