Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ентела - Сан Донато Таварнеле

18 Март 2023 - 18:30
Виртус Ентела
Сан Донато Таварнеле
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между Виртус Ентела и Сан Донато Таварнеле от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в Серия С - Група В. Виртус Ентела приемат на домашния си терен противниковия отбор на Сан Донато Таварнеле.

Време е за информацията за днешния футболен мач:

Виртус Ентела

Виртус Ентела са на втора позиция в класирането с актив от 65 точки, постигнати след 19 победи, 8 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 двубоя имат положителна голова разлика 50-28. Пред собствените си верни фенове тимът е изиграл 16 мача до момента, в които има 9 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 26-12.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В играчите на Виртус Ентела са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 11-6.

Сан Донато Таварнеле

Отборът на гостите от Сан Донато Таварнеле е 16-ти в таблицата с 31 точки, записани след 6 победи, 13 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 32 срещи е успял да отбележи 32 гола и е позволил да му вкарат 46 гола в собствената врата. Далеч от дома отборът е изиграл 16 срещи, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 20 гола в противниковата врата и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Сан Донато Таварнеле е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Виртус Ентела - Сан Донато Таварнеле - преки срещи

В последният двубой между двата противника, Виртус Ентела не е записал нито една победа, отбора на Сан Донато Таварнеле също няма постигната нито 1 победа, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Италия, а на своя стадион е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на гостите от Сан Донато Таварнеле е в серия от 2 поражения в първенството на Италия, а като гост има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.