Обосновани Футболни Прогнози

Пансерайкос - Ники Волос

13 Март 2023 - 15:15
Пансерайкос
Ники Волос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.64
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще обърна внимание на футболния мач между съставите на Пансерайкос и Ники Волос от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Супер Лига 2 на Гърция.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Пансерайкос

Домакините са лидери в таблицата със събрани 31 точки, събрани след 10 победи, 1 равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 12 срещи имат голова разлика 20-5. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели съставът на Пансерайкос е изиграл 6 срещи, в които има 4 победи, 1 равенство и една загуба, вкарал е 11 гола във вратата на противниците си и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Пансерайкос имат записани 6 успеха и показват, че се намират прекрасна форма, при голова разлика 12-1.

Ники Волос

Гостуващият тим на Ники Волос заема 5-то място във временното класиране със събрани 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 мача е вкарал 19 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 8 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът е играл 6 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 7-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Ники Волос има на сметката си 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 12-3.

Пансерайкос - Ники Волос - преки срещи

В последните 2 изиграни сблъсъка между двата съперника, Пансерайкос не е записал нито една победа, състава на Ники Волос е постигнал 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 0-1. В последната среща на своя стадион срещу Ники Волос, футболистите на Пансерайкос нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Пансерайкос е с 6 последователни победи в шампионата, а на своя стадион е в серия от 4 поредни победи.

Съставът на гостите има успех в предишния кръг в шампионата на Гърция, а на чужд терен стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.64 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.