Обосновани Футболни Прогнози

Виляреал Б - Алавес

6 Март 2023 - 22:00
Виляреал Б
Алавес
Прогноза: 2
Коефициент: 2.10
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе срещата от поредния кръг на футболното първенство в Испания в турнира Сегунда Дивисион между футболните състави на Виляреал Б и Алавес.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Виляреал Б

Виляреал Б са на 12-та позиция в класирането с 37 точки, събрани след 10 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи имат голова разлика 32-38. У дома отборът на Виляреал Б е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 20-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Виляреал Б има записани 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са им вкарали 8 попадения.

Алавес

Съставът на гостите от Алавес се намира на 5-то място във временното подреждане с актив от 53 точки, след 15 победи, 8 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача е вкарал 39 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 гола в мрежата си. Далеч от дома съставът има 14 мача, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 17 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Алавес са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при голова разлика 16-4.

Виляреал Б - Алавес - преки двубои

В последният мач между двата отбора, Виляреал Б няма записана нито 1 победа, а отбора на Алавес е постигнал 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините допусна поражение в последния си двубой в Испания, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Алавес записа равенство в предишния си двубой в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.10 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.