Обосновани Футболни Прогнози

Доркинг Уондърърс - Саутенд

28 Март 2023 - 21:45
Доркинг Уондърърс
Саутенд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.73
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам футболния сблъсък между съставите на Доркинг Уондърърс и Саутенд от 40-ия кръг на първенството в Национална Лига на Англия.

Факти и данни за днешния сблъсък:

Доркинг Уондърърс

Доркинг Уондърърс заемат 19-та позиция в класирането със събрани 40 точки, от 11 победи, 7 равенства и 20 загуби от старта на първенството, като в изиграните 38 срещи имат голова разлика 55-84. У дома Доркинг Уондърърс е играл 19 срещи досега, в които има 9 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 33-37.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Доркинг Уондърърс има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Саутенд

Отборът на гостите от Саутенд е 12-ти в таблицата с актив от 53 точки, след 15 победи, 8 равенства и 15 загуби от началото на първенството, като в изиграните 38 срещи има положителна голова разлика 45-39. Навън съставът е играл 18 двубоя, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 19-21.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Саутенд има записани само 6 последователни поражения, което ясно показва моментната слаба форма на отбора, като са вкарали 2 попадения и са им вкарали 8 гола.

Доркинг Уондърърс - Саутенд - преки срещи

В последната среща между двата противника, тимът на Доркинг Уондърърс не е записал нито една победа, а Саутенд е записал една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Доркинг Уондърърс има успех в предишния кръг в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни победи.

Съставът на Саутенд е с 6 последователни загуби в Англия, а като гост е с 3 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.73 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.