Обосновани Футболни Прогнози

Ибиса - Виляреал Б

11 Март 2023 - 19:30
Ибиса
Виляреал Б
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя между футболните тимове на Ибиса и Виляреал Б от 31-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Сегунда Дивисион на Испания.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ибиса

Играчите на Ибиса са на 21-во място в класирането с актив от 23 точки, постигнати след 5 победи, 8 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 30 срещи имат отрицателна голова разлика 23-46. На домашна сцена Ибиса има 15 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 6 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е получил 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Ибиса е постигнал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-9.

Виляреал Б

Гостуващият тим на Виляреал Б е 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 40 точки, постигнати след 11 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 30 двубоя е реализирал 33 попадения и е позволил да му отбележат 38 гола в своята мрежа. При визитите си отборът има 15 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, при голова разлика 12-23.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Виляреал Б имат в актива си 3 победи и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Ибиса - Виляреал Б - преки мачове

В последният сблъсък между двата противника, тимът на Ибиса не е спечелил нито една победа, а отбора на Виляреал Б има записанa една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Ибиса има успех в предишния си двубой в първенството на Испания, а при домакинствата си е в серия от 3 равни срещи.

Съставът на гостите има успех в последния кръг в шампионата, а далеч от дома е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.