Обосновани Футболни Прогнози

Петровац - Рудар Плевля

8 Март 2023 - 19:00
Петровац
Рудар Плевля
Прогноза: 1
Коефициент: 1.77
2 - 3
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да разгледам сблъсъка от 24-ия кръг на текущият футболен шампионат в Черна Гора в Първа Лига между футболните състави на Петровац и Рудар Плевля.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Петровац

Домакините от Петровац се намират на трета позиция във временното класиране с 33 точки, постигнати след 8 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи са успели да реализират 30 попадения и са допуснали 30 попадения в мрежата си. У дома тимът на Петровац е изиграл 11 мача, в които има 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-16.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Петровац са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са разписали в мрежата на своите противници 7 гола и са инкасирали 6 попадения от футболистите на съперниците си.

Рудар Плевля

Гостуващият отбор на Рудар Плевля е 10-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 20 точки, от 4 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 мача е успял да отбележи 15 попадения и е позволил да му отбележат 28 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 12 мача, в които има 1 победа, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Рудар Плевля има записани 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са реализирали 1 попадения и са получили 4 гола.

Петровац - Рудар Плевля - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, тимът на Петровац има записанa една победа, отбора на Рудар Плевля също има постигнатa една победа, а в 3 двубоя двата състава не са успели да се победят, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Рудар Плевля, футболистите на Петровац нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Петровац записа равенство в предишната си среща в първенството на Черна Гора, а на собствения си стадион има успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Рудар Плевля е в серия от 3 последователни загуби в шампионата, а при визитите си е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.77 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.