Обосновани Футболни Прогнози

Бхаянгкара - РАНС Нусантара

30 Март 2023 - 16:30
Бхаянгкара
РАНС Нусантара
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
5 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболния мач от 32-ия кръг на настоящето футболно първенство в Индонезия в турнира Лига 1 между Бхаянгкара и РАНС Нусантара.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Бхаянгкара

Футболистите на отбора домакин заемат 9-то място във временното подреждане с актив от 44 точки, събрани след 13 победи, 5 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 31 мача са вкарали 44 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 42 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Бхаянгкара е изиграл 15 мача, в които има 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, реализирал е 29 попадения във вратата на своите гости и е получил 19 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 1 играчите на Бхаянгкара имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

РАНС Нусантара

Гостуващият тим на РАНС Нусантара е 18-ти в класирането с общ сбор от 18 точки, постигнати след 3 победи, 9 равенства и 19 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача има отрицателна голова разлика 37-71. При визитите си отборът има 15 срещи, в които е записал една победа, 3 равенства и 11 загуби, при обща голова разлика 16-41.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на РАНС Нусантара са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 14 гола от своите противници.

Бхаянгкара - РАНС Нусантара - преки мачове

В предишният сблъсък между двата противника, тимът на Бхаянгкара не е постигнал нито 1 победа, а отбора на РАНС Нусантара е постигнал една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Бхаянгкара е с 2 поражения в първенството, а у дома е с 4 поредни победи.

Тимът на РАНС Нусантара е в серия от 4 поредни загуби в първенството, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.