Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Суботица - ФК Нови Пазар

1 Март 2023 - 17:00
Спартак Суботица
ФК Нови Пазар
Прогноза: X2
Коефициент: 1.54
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 24-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Сърбия в Суперлига между футболните тимове на Спартак Суботица и ФК Нови Пазар. Плавите приемат на Градски стадион Суботица противниковия футболен отбор на ФК Нови Пазар.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Спартак Суботица

Спартак Суботица заемат 14-та позиция в класирането с 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 19-33. У дома Сините е изиграл 11 мача до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 14 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Плавите има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

ФК Нови Пазар

Съставът на гостите от ФК Нови Пазар е 6-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 41 точки, след 12 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 23 срещи е отбелязал 31 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 11 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 14 гола в мрежата на противниците си и е получил 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на ФК Нови Пазар имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 7 вкарани и 3 получени гола.

Спартак Суботица - ФК Нови Пазар - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Спартак Суботица е постигнал една победа, състава на ФК Нови Пазар има постигнати 3 победи, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 4-7. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на ФК Нови Пазар, Домакините от Спартак Суботица нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на Спартак Суботица постигна равенство в последната си среща в шампионата на Сърбия, а у дома е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на гостите от ФК Нови Пазар е в серия от 2 победи в Сърбия, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.54 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.