Обосновани Футболни Прогнози

Сток Сити - Блекбърн

10 Март 2023 - 22:00
Сток Сити
Блекбърн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам двубоя от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в турнира Чемпиъншип между футболните тимове на Сток Сити и Блекбърн.

Време е за информацията за днешния футболен мач:

Сток Сити

Домакините са 16-ти в таблицата с общ сбор от 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 16 загуби от започването на сезона, като в изиграните 35 срещи са отбелязали 44 попадения и са получили 42 попадения в мрежата си. У дома Сток Сити е изиграл 17 мача досега, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 8 загуби, реализирал е 20 гола във вратата на противниците си и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип съставът на Грънчарите е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Блекбърн

Гостуващият отбор на Блекбърн е 4-ти във временното класиране с актив от 58 точки, натрупани след 18 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 срещи е вкарал 39 попадения във вратата на съперниците си и е получил 38 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 18 срещи, в които има 6 победи, 3 равенства и 9 загуби, при голова разлика 16-25.

В последните си 6 официални мача в Чемпиъншип играчите на Синьо-белите имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-3.

Сток Сити - Блекбърн - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Сток Сити има постигнати 3 успеха, отбора на Блекбърн е спечелил 1 победа, а един двубой е завършил реми, при общо голово съотношение 4-2. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу състава на Роувърс, играчите на Сток Сити имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Сток Сити има победа в предишния си мач в първенството, а на собствения си стадион допусна неуспех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Блекбърн е с 4 поредни успеха в Англия, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.