Обосновани Футболни Прогнози

Единбург - Куин ъф Саут

24 Март 2023 - 21:45
Единбург
Куин ъф Саут
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска видях двубоя от 30-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Шотландия между съставите на Единбург и Куин ъф Саут.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен сблъсък:

Единбург

Единбург се намират на 5-то място във временното подреждане с актив от 46 точки, след 14 победи, 4 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи са вкарали 52 гола и са получили 41 гола в мрежата си. Като домакин Единбург има 14 срещи до момента, в които има 7 победи, 1 равенство и 6 загуби, вкарал е 23 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 20 гола във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Единбург е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 8 гола и са инкасирали 7 гола.

Куин ъф Саут

Тимът на гостите от Куин ъф Саут е 7-ми в класирането с актив от 39 точки, постигнати след 11 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача е успял да реализира 43 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 46 гола във вратата си. Навън съставът е играл 14 мача, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 21-26.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Куинс имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-8.

Единбург - Куин ъф Саут - директни срещи

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата отбора, Единбург не е записал нито една победа, а отбора на Куин ъф Саут е спечелил 3 успеха, при обща голова разлика 1-8. В последната среща у дома с тима на Куин ъф Саут, играчите на Единбург нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си има загуба в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Куин ъф Саут има победа в последния си двубой в първенството на Шотландия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.