Обосновани Футболни Прогнози

Халешер - Оснабрюк

21 Април 2023 - 20:00
Халешер
Оснабрюк
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на срещата от поредния кръг на футболния сезон в Трета Лига на Германия между футболните отбори на Халешер и Оснабрюк.

Информацията за днешния футболен мач:

Халешер

Домакините са на 16-та позиция в класирането със събрани 35 точки, записани след 8 победи, 11 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача са отбелязали 45 попадения в противниковата врата и са инкасирали 52 попадения в своята мрежа. На своя терен съставът на Халешер има 16 мача, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 28 гола във вратата на съперниците си и е получил 24 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Халешер имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Оснабрюк

Съставът на гостите от Оснабрюк е на 6-та позиция във временното подреждане с общ актив от 54 точки, събрани след 16 победи, 6 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като в изиграните 32 мача има голова разлика 58-43. Навън отборът е играл 16 двубоя, в които има 6 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 28 попадения в противниковата врата и е получил 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Трета Лига тимът на Оснабрюк е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-6.

Халешер - Оснабрюк - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, тимът на Халешер няма спечелена нито една победа, състава на Оснабрюк е спечелил 2 успеха, а в 3 срещи двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 6-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Оснабрюк, футболистите на Халешер нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Халешер е с 2 последователни победи в шампионата, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите има успех в последния си мач в шампионата, а на чужд терен допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.