Обосновани Футболни Прогнози

Кристиансунд - Викинг Ставангер

31 Август 2022 - 20:00
Кристиансунд
Викинг Ставангер
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам сблъсъка между съставите на Кристиансунд и Викинг Ставангер от поредния кръг на настоящият сезон в Елитсериен на Норвегия.

Ето и фактите за предстоящата среща:

Кристиансунд

Кристиансунд са 16-ти в таблицата с общ актив от 7 точки, натрупани след 1 победа, 4 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-38. На своя стадион отборът има 8 двубоя досега, в които има 3 равенства и 5 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 10-19.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Кристиансунд има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Викинг Ставангер

Съставът на гостите от Викинг Ставангер е 6-ти във временното подреждане с общ сбор от 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 19 мача е успял да вкара 33 гола и е инкасирал 27 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 9 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 16 гола във вратата на противниците си и е допуснал 19 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Елитсериен играчите на Викинг Ставангер са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни отбори.

Кристиансунд - Викинг Ставангер - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, съставът на Кристиансунд има постигнатa една победа, а отбора на Викинг Ставангер е спечелил 4 победи, при обща голова разлика 10-14. В предишните 2 двубоя у дома с Викинг Ставангер, Домакините от Кристиансунд нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Кристиансунд записа равенство в последната си среща в първенството, а на своя стадион допусна поражение в последната си среща.

Съставът на Викинг Ставангер допусна загуба в последната си среща в шампионата, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.