Обосновани Футболни Прогнози

Венерсборг - Люнгшиле

5 Август 2022 - 20:30
Венерсборг
Люнгшиле
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболния мач от 16-ия кръг на футболното първенство в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между отборите на Венерсборг и Люнгшиле.

Информацията за днешната среща:

Венерсборг

Домакините от Венерсборг се намират на 9-то място в класирането с 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 15 срещи са вкарали 21 попадения във вратата на противниците си и са получили 23 гола в мрежата си. На домашна сцена Венерсборг е играл 8 мача до момента, в които е записал 4 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9-12.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг играчите на Венерсборг са записали 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 11-12.

Люнгшиле

Гостуващият тим на Люнгшиле се намира на втора позиция във временното подреждане със събрани 31 точки, записани след 9 победи, 4 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 15 мача е вкарал 28 гола и е допуснал 12 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът е играл 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 15 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Люнгшиле имат записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 4 гола.

Венерсборг - Люнгшиле - директни двубои

В последните 3 играни двубоя между двата съперника, съставът на Венерсборг няма спечелена нито 1 победа, отбора на Люнгшиле е постигнал 2 победи, а един двубой е завършил наравно, при обща голова разлика 2-4. В последната среща на своя терен срещу Люнгшиле, играчите на Венерсборг нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е с 3 поредни загуби в първенството, а на своя стадион допусна поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите постигна победа в последната си среща в Швеция, а на чужд терен е в серия от 2 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.