Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - Дегерфорш

22 Август 2022 - 20:10
Хамарби
Дегерфорш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
5 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния двубой между футболните тимове на Хамарби и Дегерфорш от 20-ия кръг на първенството в Швеция в турнира Алсвенскан Лига.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния двубой:

Хамарби

Хамарби са 3-ти във временното класиране с 36 точки, постигнати след 11 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 18 мача имат голова разлика 35-13. У дома съставът е изиграл 10 мача до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 22-8.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на HIF FF са постигнали 5 победи и една загуба, при голова разлика 14-2.

Дегерфорш

Съставът на гостите от Дегерфорш се намира на 15-та позиция в таблицата с 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 18 мача е отбелязал 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 35 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 8 загуби, при обща голова разлика 6-19.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Дегерфорш имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Хамарби - Дегерфорш - преки двубои

В последните 3 сблъсъка между двата съперника, HIF FF е постигнал 3 победи, а отбора на Дегерфорш няма нито една победа, при обща голова разлика 10-2. В последната среща на своя терен срещу Дегерфорш, играчите на Хамарби са записали една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Хамарби е в серия от 2 поредни победи в Швеция, а при домакинствата си има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Дегерфорш стигна до равенство в последната си среща в Швеция, а на чужд терен е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.