Обосновани Футболни Прогнози

Йонкьопинг Содра - Вестерос

4 Август 2022 - 20:00
Йонкьопинг Содра
Вестерос
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Йонкьопинг Содра и Вестерос от поредния кръг на сезона в Суперетан Лига на Швеция. Треньора на домакините извежда на Стадспарксвален своите играчи срещу Вестерос.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Йонкьопинг Содра

Йонкьопинг Содра заемат 15-та позиция в класирането с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя имат отрицателна голова разлика 22-31. У дома Йонкьопинг Содра е изиграл 8 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, вкарал е 14 гола във вратата на своите гости и е допуснал 16 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперетан Лига съставът на Йонкьопинг Содра е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 5 гола и са им вкарали 8 попадения.

Вестерос

Гостуващият отбор на Вестерос заема 11-та позиция в таблицата с актив от 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 двубоя е успял да отбележи 22 попадения и е позволил да му вкарат 28 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът има 8 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 14 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперетан Лига футболистите на Вестерос са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 7 гола от футболистите на своите съперници.

Йонкьопинг Содра - Вестерос - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата противника, Йонкьопинг Содра не е записал нито една победа, Вестерос е постигнал една победа, а в 4 мача двата тима са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 двубоя у дома срещу Вестерос, играчите на Йонкьопинг Содра нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на Йонкьопинг Содра постигна реми в предишния кръг в Швеция, а на своя стадион има поражение в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Вестерос е в серия от 2 последователни ремита в Швеция, а далеч от дома стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.