Обосновани Футболни Прогнози

Бастия-Борго - Версай 78

30 Септември 2022 - 20:30
Бастия-Борго
Версай 78
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 8-ия кръг на настоящият сезон във Франция, турнира Лига Национал между футболните състави на Бастия-Борго и Версай 78.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Бастия-Борго

Футболистите на домакините са 16-ти в класирането с общ актив от 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 7 мача имат отрицателна голова разлика 6-12. Като домакин тимът на Бастия-Борго е играл 4 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-8.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Бастия-Борго има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 5-12.

Версай 78

Отборът на гостите от Версай 78 е 7-ми във временното класиране с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 7 срещи е успял да вкара 10 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е играл 3 срещи до момента, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 7 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Версай 78 има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

Бастия-Борго - Версай 78 - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в последния кръг в Франция, а на своя стадион стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Версай 78 стигна до равенство в последния си двубой в Франция, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.