Обосновани Футболни Прогнози

Вилфранш-Божоле - Мартиг

9 Септември 2022 - 20:30
Вилфранш-Божоле
Мартиг
Прогноза: 1
Коефициент: 2.02
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между тимовете на Вилфранш-Божоле и Мартиг от поредния кръг на настоящият сезон в Франция в Лига Национал.

Ето и информацията за днешния двубой:

Вилфранш-Божоле

Домакините са на 11-то място в таблицата със събрани 4 точки, натрупани след 1 победа, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 4 срещи са успели да реализират 4 гола в противниковата врата и са допуснали 4 гола в своята мрежа. У дома отборът на Вилфранш-Божоле е изиграл 2 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 3 попадения в противниковата врата и е получил само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Вилфранш-Божоле е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите футболни отбори.

Мартиг

Гостуващият тим на Мартиг е 7-ми в класирането с 7 точки, след 2 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 4 мача има голова разлика 8-6. При визитите си тимът е изиграл 2 двубоя, в които е записал едно равенство и една загуба и все още няма нито една победа навън, отбелязал е 3 попадения в противниковата врата и е получил 4 гола във вратата си.

В предишните си 4 изиграни двубоя в първенството съставът на Мартиг има записани 2 победи, едно равенство и 1 загуба, като са реализирали 8 попадения и са получили 6 попадения.

Вилфранш-Божоле - Мартиг - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последната си среща в Франция, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Мартиг постигна победа в предишния си мач в първенството, а при гостуванията си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.02 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.