Обосновани Футболни Прогнози

Вааса ИФК - ЮЯК Ювяскюля

24 Септември 2022 - 18:00
Вааса ИФК
ЮЯК Ювяскюля
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
1 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача между футболните тимове на Вааса ИФК и ЮЯК Ювяскюля от 21-ия кръг на футболното първенство в Каконен Група С на Финландия.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Вааса ИФК

Вааса ИФК са 2-ри във временното подреждане с общ актив от 42 точки, записани след 13 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи имат голова разлика 32-18. У дома Вааса ИФК има 10 мача до момента, в които има 7 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 18 гола в мрежата на своите гости и е получил 6 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Вааса ИФК е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 8-7.

ЮЯК Ювяскюля

Гостуващият тим на ЮЯК Ювяскюля е на върха в класирането с 54 точки, след 17 победи и 3 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните 20 срещи има голова разлика 51-12. На чужд терен отборът е играл 10 мача до момента, в които е записал 9 победи, едно равенство и все още няма загуба навън, реализирал е 23 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ЮЯК Ювяскюля са записали 6 победи и доказват, че се намират отлична форма, при обща голова разлика 16-3.

Вааса ИФК - ЮЯК Ювяскюля - преки срещи

В предишните 4 срещи между двата противника, Вааса ИФК няма нито една победа, а отбора на ЮЯК Ювяскюля е постигнал 4 победи, при обща голова разлика 2-15. В последните 2 мача на своя стадион срещу ЮЯК Ювяскюля, Домакините от Вааса ИФК нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините има победа в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от ЮЯК Ювяскюля е с 6 последователни победи в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.