Обосновани Футболни Прогнози

Аустрия Лустенау - ЛАСК Линц

11 Септември 2022 - 15:30
Аустрия Лустенау
ЛАСК Линц
Прогноза: 2
Коефициент: 1.66
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 8-ия кръг на футболния сезон в Бундеслига на Австрия между Аустрия Лустенау и ЛАСК Линц.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Аустрия Лустенау

Домакините са 4-ти във временното подреждане с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 11-13. Като домакин Аустрия Лустенау е играл 3 срещи до момента, в които има 2 победи и 1 загуба, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Бундеслига играчите на Аустрия Лустенау са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 12 получени гола.

ЛАСК Линц

Съставът на гостите от ЛАСК Линц е 2-ри в таблицата с актив от 17 точки, след 5 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 7 срещи има положителна голова разлика 17-6. На чужд терен тимът има 3 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и нито една загуба навън, реализирал е 7 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 2 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Черно-белите са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 14 попадения и са получили 5 гола от противниковите отбори.

Аустрия Лустенау - ЛАСК Линц - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Аустрия Лустенау записа реми в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион има неуспех в последната си среща.

Съставът на ЛАСК Линц стигна до реми в предишния кръг в шампионата на Австрия, а на чужд терен е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.66 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.