Обосновани Футболни Прогнози

Коулрейн - Нюри Сити

23 Септември 2022 - 21:45
Коулрейн
Нюри Сити
Прогноза: 1
Коефициент: 1.46
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между футболните тимове на Коулрейн и Нюри Сити от 7-ия кръг на текущият шампионат в Северна Ирландия в турнира Премиършип.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Коулрейн

Коулрейн се намират на 4-та позиция в таблицата с временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя имат положителна голова разлика 15-7. На домашна сцена Коулрейн е изиграл 2 мача досега, в които има 1 победа и една загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Премиършип отборът на Коулрейн е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 15-7.

Нюри Сити

Гостуващият състав на Нюри Сити е 8-ми във временното подреждане с актив от 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 срещи има отрицателна голова разлика 9-11. Като гост съставът има 3 мача досега, в които е записал 1 победа и 2 загуби, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Нюри Сити са записали 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-11.

Коулрейн - Нюри Сити - директни мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, съставът на Коулрейн е записал 3 успеха, състава на Нюри Сити има спечеленa една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 10-4. В последните 2 срещи у дома с Нюри Сити, футболистите на Коулрейн са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в предишната си среща в Северна Ирландия, а на собствения си терен има неуспех в последната си среща.

Съставът на Нюри Сити има победа в предишния си мач в Северна Ирландия, а като гост допусна неуспех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.46 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.