Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Брауншвайг - Карлсруе

16 Септември 2022 - 19:30
Айнтрахт Брауншвайг
Карлсруе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на сезона в Втора Бундеслига на Германия между отборите на Айнтрахт Брауншвайг и Карлсруе.

Информацията за днешния мач:

Айнтрахт Брауншвайг

Футболистите на домакините са 17-ти във временното подреждане с 5 точки, събрани след 1 победа, 2 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 8 двубоя са реализирали 8 гола и са получили 18 гола в мрежата си. На домашна сцена Айнтрахт Брауншвайг има 4 срещи досега, в които има една победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 6 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 7 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига отборът на Айнтрахт Брауншвайг има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-13.

Карлсруе

Отборът на гостите от Карлсруе е на 9-та позиция в класирането с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 срещи има голова разлика 14-12. Като гост отборът е изиграл 4 двубоя до момента, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата мрежа и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Ка Ес Це има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 4 получени гола.

Айнтрахт Брауншвайг - Карлсруе - директни срещи

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Айнтрахт Брауншвайг има записанa 1 победа, отбора на Карлсруе също е спечелил една победа, а в 3 двубоя двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 мача у дома с Карлсруе, футболистите на Айнтрахт Брауншвайг имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Германия, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Карлсруе постигна реми в последната си среща в първенството на Германия, а при гостуванията си допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.