Обосновани Футболни Прогнози

Льо Авър - Каен

2 Септември 2022 - 21:45
Льо Авър
Каен
Прогноза: 1
Коефициент: 2.62
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните отбори на Льо Авър и Каен от 7-ия кръг на първенството в Франция в турнира Лига 2.

Факти и статистика за днешната среща:

Льо Авър

Играчите на отбора домакин са 8-ми в класирането с 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 6 мача са реализирали 11 гола в противниковата врата и са получили 4 попадения в мрежата си. На домашна сцена Морско сините е играл 3 мача, в които има 3 равенства, реализирал е 2 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 съставът на Льо Авър има записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Каен

Гостуващият състав на Каен заема първо място във временното подреждане със събрани 12 точки, след 3 победи и 3 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 6 срещи има положителна голова разлика 10-5. Като гост съставът е изиграл 3 двубоя до момента, в които има една победа, 2 равенства и нито една загуба навън, при обща голова разлика 4-3.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Каен имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 10 попадения и са допуснали 5 попадения.

Льо Авър - Каен - директни мачове

В последните 5 сблъсъка между двата отбора, Льо Авър е постигнал 1 победа, тима на Каен има спечелени 2 победи, а в 2 двубоя двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 8-9. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу състава на Каен, футболистите на Льо Авър нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Льо Авър има победа в последния кръг в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 3 ремита.

Съставът на гостите от Каен е в серия от 2 поредни ремита в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.62 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.