Обосновани Футболни Прогнози

СД Логронес - Интерсити

25 Септември 2022 - 13:00
СД Логронес
Интерсити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе сблъсъка от 5-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 на Испания между футболистите на СД Логронес и Интерсити.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

СД Логронес

Домакините от СД Логронес са 8-ми в таблицата с актив от 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 4 двубоя имат голова разлика 8-8. Пред собствените си горещи фенове СД Логронес е изиграл 2 двубоя до момента, в които е записал една победа и една загуба, отбелязал е 3 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 2 тимът на СД Логронес има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са записали в вратата на съперниците си 10 попадения и са инкасирали 11 гола от противниковите отбори.

Интерсити

Съставът на гостите от Интерсити е на 4-та позиция във временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 победи и 1 загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 4 мача е успял да реализира 10 попадения и е позволил да му отбележат 6 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 2 срещи, в които има 2 последователни успеха, при обща голова разлика 4-1.

В последните си 4 двубоя в първенството играчите на Интерсити са записали 3 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

СД Логронес - Интерсити - директни мачове

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни успеха в Испания, а на собствения си терен постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на Интерсити е в серия от 2 успеха в шампионата на Испания, а като гост е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.