Обосновани Футболни Прогнози

Славия - Берое

17 Септември 2022 - 19:45
Славия
Берое
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Славия и Берое от поредния кръг на първенството в Първа ПФЛ на България.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

Славия

Славия са 9-ти в класирането с общ сбор от 15 точки, след 5 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 мача са реализирали 10 попадения в мрежата на съперниците си и са получили 7 гола в мрежата си. На собствения си терен Бялата лавина има 2 двубоя до момента, в които е записал 2 поредни победи, при голова разлика 4-2.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Белите има на сметката си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 9 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Берое

Гостуващият тим на Берое е 10-ти в класирането със събрани 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача е успял да отбележи 11 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 4 мача досега, в които е записал 4 последователни загуби, отбелязал е 2 гола във вратата на противниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ съставът на Заралиите е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 7 попадения и са получили 11 попадения от противниците си.

Славия - Берое - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, Белите е постигнал 1 победа, отбора на Берое има записани 3 успеха, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-11. В последните 2 срещи на своя терен с състава на Берое, футболистите на Славия имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Славия има неуспех в последната си среща в България, а на собствения си стадион е в серия от 3 успеха.

Отборът на гостите от Берое постигна победа в предишната си среща в първенството на България, а като гост е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.