Обосновани Футболни Прогнози

Йънг ПСВ - Ден Бош

12 Септември 2022 - 21:00
Йънг ПСВ
Ден Бош
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболните отбори на Йънг ПСВ и Ден Бош от 7-ия кръг на шампионата в Ерсте Дивизи на Нидерландия.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Йънг ПСВ

Домакините се намират на 16-та позиция в класирането с 5 точки, събрани след една победа, 2 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 6 мача са реализирали 5 гола и са инкасирали 12 гола в своята врата. У дома Йънг ПСВ има 3 срещи до момента, в които има една победа и 2 загуби, реализирал е само едно попадение във вратата на своите гости и е получил 6 гола в своята врата.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи футболистите на Йънг ПСВ имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 5 гола и са допуснали 12 попадения от противниковите тимове.

Ден Бош

Съставът на гостите от Ден Бош заема 20-то място във временното подреждане с 3 точки, след една победа и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 5-12. Като гост съставът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 3 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи съставът на Синьо-белите дракони има в актива си една победа и 5 загуби, при голова разлика 5-12.

Йънг ПСВ - Ден Бош - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, Йънг ПСВ има записани 2 успеха, а отбора на Ден Бош е постигнал 3 победи, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Ден Бош, играчите на Йънг ПСВ са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Нидерландия, а у дома е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на гостите от Ден Бош е в серия от 4 поражения в шампионата на Нидерландия, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.