Обосновани Футболни Прогнози

Арендал - Мос

3 Септември 2022 - 16:00
Арендал
Мос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.97
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе грабнато от коефициентите в сблъсъка от 18-ия кръг на футболния сезон в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между футболните състави на Арендал и Мос.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Арендал

Футболистите на състава домакин се намират на второ място в таблицата с временното класиране с актив от 35 точки, постигнати след 11 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 срещи са отбелязали 35 гола и са допуснали 24 гола в мрежата си. На собствения си терен отборът на Арендал има 8 двубоя до момента, в които има 7 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 18-6.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Арендал имат записани 4 победи и 2 загуби, като са вкарали 14 попадения и са допуснали 15 попадения.

Мос

Отборът на гостите от Мос е на първо място в класирането с 42 точки, след 14 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 17 срещи е реализирал 33 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 12 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 8 мача досега, в които има 6 победи и 2 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Мос имат на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 6 гола.

Арендал - Мос - преки двубои

В последните 3 играни двубоя между двата противника, тимът на Арендал има постигнати 2 успеха, отбора на Мос няма спечелена нито една победа, а в 1 мач двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 5-1. В последната среща пред своите фенове срещу Мос, футболистите на Арендал са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на Арендал е с 4 победи в Норвегия, а у дома е в серия от 4 поредни успеха.

Съставът на гостите от Мос има победа в последната си среща в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.97 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.