Обосновани Футболни Прогнози

Рийд - Ред Бул Залцбург

10 Септември 2022 - 18:00
Рийд
Ред Бул Залцбург
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Рийд и Ред Бул Залцбург от поредния кръг на футболното първенство в Бундеслига на Австрия.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен мач:

Рийд

Футболистите на домакините от Рийд са 10-ти в класирането с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 7 мача имат отрицателна голова разлика 4-8. У дома Рийд има 3 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Рийд има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 7 попадения от играчите на своите съперници.

Ред Бул Залцбург

Тимът на гостите от Ред Бул Залцбург заема първа позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 18 точки, след 6 победи и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 7 двубоя е реализирал 18 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 3 мача, в които има 2 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 9-2.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Булс са записали 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 15 вкарани и 3 получени гола.

Рийд - Ред Бул Залцбург - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата противника, Рийд не е записал нито една победа, отбора на Ред Бул Залцбург има постигнати 3 успеха, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 5-16. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу състава на Булс, играчите на Рийд нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Рийд записа равенство в предишния си двубой в Австрия, а на собствения си стадион допусна поражение в предишния си мач.

Отборът на гостите е в серия от 5 победи в Австрия, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.