Обосновани Футболни Прогнози

Атлантис Хелзинки - Рейпас Лахти

6 Септември 2022 - 18:15
Атлантис Хелзинки
Рейпас Лахти
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.62
0 - 4
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на текущото първенство във Финландия в турнира Каконен Група А между тимовете на Атлантис Хелзинки и Рейпас Лахти.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Атлантис Хелзинки

Домакините са 5-ти в класирането с актив от 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 27-26. Като домакин Атлантис Хелзинки е играл 8 двубоя досега, в които има 5 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 13 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 8 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Атлантис Хелзинки са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 8 получени гола.

Рейпас Лахти

Съставът на гостите от Рейпас Лахти заема 4-та позиция във временното подреждане с 32 точки, събрани след 10 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи е вкарал 42 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 22 гола във вратата си. При визитите си съставът има 8 мача досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Рейпас Лахти са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 10 гола.

Атлантис Хелзинки - Рейпас Лахти - директни мачове

В предишните 3 изиграни мача между двата противника, Атлантис Хелзинки няма записана нито една победа, състава на Рейпас Лахти е спечелил една победа, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-7. В последната среща у дома срещу Рейпас Лахти, играчите на Атлантис Хелзинки нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Атлантис Хелзинки допусна поражение в предишната си среща в първенството на Финландия, а на собствения си стадион е с 2 поредни победи.

Тимът на гостите от Рейпас Лахти постигна победа в последния кръг в Финландия, а при гостуванията си записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.