Обосновани Футболни Прогнози

Челтнъм Таун - Кембридж Юнайтед

13 Септември 2022 - 21:45
Челтнъм Таун
Кембридж Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Челтнъм Таун и Кембридж Юнайтед от 8-ия кръг на текущият футболен шампионат в Англия Първа Лига.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Челтнъм Таун

Челтнъм Таун се намират на 22-ра позиция в класирането с актив от 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 6-10. На домашна сцена Челтнъм Таун е играл 3 мача досега, в които е записал 3 поражения,, при голова разлика 3-7.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Челтнъм Таун имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 4 попадения и са допуснали 7 гола от футболистите на противниците си.

Кембридж Юнайтед

Гостуващият състав на Кембридж Юнайтед се намира на 5-та позиция във временното класиране с актив от 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 7 срещи е отбелязал 11 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 10 попадения в собствената мрежа. Навън тимът е играл 3 мача, в които има едно равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 2 попадения в мрежата на приемащите го отбори и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Кембридж Юнайтед имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са реализирали 10 попадения и са получили 10 попадения.

Челтнъм Таун - Кембридж Юнайтед - преки срещи

В предишните 2 изиграни двубоя между двата съперника, Челтнъм Таун няма нито една победа, състава на Кембридж Юнайтед има постигнатa 1 победа, а в 1 среща двата отбора са си поделили точките, при общо голово съотношение 2-7. В предишната среща пред своите почитатели с състава на Кембридж Юнайтед, Домакините от Челтнъм Таун нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Челтнъм Таун записа реми в предишната си среща в първенството на Англия, а на своя стадион е с 4 поредни поражения.

Тимът на гостите от Кембридж Юнайтед е с 2 победи в първенството, а на чужд терен записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.