Обосновани Футболни Прогнози

Потенца - Фоджа

18 Септември 2022 - 18:30
Потенца
Фоджа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.60
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Серия С - Група С на Италия между футболните тимове на Потенца и Фоджа.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Потенца

Играчите на Потенца са 12-ти в таблицата със събрани 3 точки, след 3 равенства от началото на новия футболен шампионат, като в изиграните 3 мача са вкарали 3 гола в противниковата врата и са инкасирали 3 попадения в мрежата си. Като домакин съставът е играл един мач, в който е записал 1 равенство, при голова разлика 2-2.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група С съставът на Потенца е постигнал 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 7 гола и са допуснали 5 гола.

Фоджа

Гостуващият състав на Фоджа е на 14-то място в таблицата с общ сбор от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 3 мача е отбелязал 2 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения във вратата си. Като гост съставът е изиграл един двубой, в който е записал 1 загуба, при голова разлика 0-3.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С футболистите на Фоджа имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-14.

Потенца - Фоджа - директни двубои

В последните 4 изиграни двубоя между двата тима, отборът на Потенца има записанa 1 победа, а отбора на Фоджа е постигнал 3 победи, при обща голова разлика 3-8. В предишните 2 срещи у дома срещу отбора на Фоджа, Домакините от Потенца са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 5 равни срещи в първенството, а у дома е в серия от 4 последователни равни срещи.

Съставът на Фоджа има успех в последния кръг в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.60 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.