Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Брюне

5 Септември 2022 - 19:00
Стабек
Брюне
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Норвегия в турнира Първа Дивизия между Стабек и Брюне.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Стабек

Играчите на отбора домакин са трети в таблицата с временното подреждане с 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 22 срещи са отбелязали 43 попадения и са позволили да им вкарат 22 попадения в своята мрежа. Пред своите верни фенове отборът на Стабек е играл 10 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Сините е записал 4 победи и 2 загуби, като са записали в вратата на своите противници 15 гола и са получили 7 гола от играчите на съперниците си.

Брюне

Гостуващият състав на Брюне е 13-ти във временното класиране с общ сбор от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има отрицателна голова разлика 27-36. Далеч от дома съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, при обща голова разлика 12-22.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Брюне имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-15.

Стабек - Брюне - преки двубои

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на Стабек е постигнал 2 успеха, тима на Брюне не е постигнал нито 1 победа, а 3 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 7-5. В последните 2 срещи у дома с Брюне, футболистите на Стабек нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни победи в първенството на Норвегия, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Съставът на гостите има победа в предишния си двубой в шампионата, а като гост постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.