Обосновани Футболни Прогнози

Лилестрьом - Сандефьорд

21 Август 2022 - 19:00
Лилестрьом
Сандефьорд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои мача между съставите на Лилестрьом и Сандефьорд от 19-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Елитсериен на Норвегия.

Информацията за днешния двубой:

Лилестрьом

Лилестрьом са 3-ти във временното подреждане с актив от 37 точки, събрани след 11 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи имат положителна голова разлика 32-16. У дома отборът на Лилестрьом е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 14 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на птиците имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 8 гола и са инкасирали 5 гола от противниците си.

Сандефьорд

Отборът на гостите от Сандефьорд е 11-ти в класирането с 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи има голова разлика 31-39. Далеч от дома съставът има 9 срещи досега, в които е записал 5 победи и 4 загуби, вкарал е 16 гола във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 16 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Сандефьорд е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 14 получени гола.

Лилестрьом - Сандефьорд - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Лилестрьом е спечелил 4 успеха, отбора на Сандефьорд няма спечелена нито една победа, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 11-3. В предишните 2 срещи на своя терен с Сандефьорд, играчите на Лилестрьом имат 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Лилестрьом има поражение в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си записа реми в предишната си среща.

Отборът на гостите допусна неуспех в последния кръг в шампионата, а като гост допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.