Обосновани Футболни Прогнози

Линдуме - Енгелхолм

6 Август 2022 - 14:00
Линдуме
Енгелхолм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.35
4 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои срещата между отборите на Линдуме и Енгелхолм от 16-ия кръг на сезона в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг. Линдуме приемат на противниковия футболен отбор на Енгелхолм.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Линдуме

Линдуме се намират на 15-то място във временното класиране с актив от 10 точки, събрани след 3 победи, 1 равенство и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 21-39. У дома Линдуме е играл 7 двубоя, в които е записал 2 победи и 5 загуби, при голова разлика 10-15.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия - Юг отборът на Линдуме е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Енгелхолм

Тимът на гостите от Енгелхолм се намира на 4-то място в таблицата със събрани 29 точки, събрани след 9 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя е вкарал 21 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 22 попадения във вратата си. Като гост тимът е изиграл 7 мача, в които е записал 3 победи и 4 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Енгелхолм е постигнал 4 победи и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 6 гола и са получили 12 попадения от противниковите тимове.

Линдуме - Енгелхолм - директни двубои

В последният двубой между двата съперника, тимът на Линдуме няма постигната нито 1 победа, а отбора на Енгелхолм има постигнатa 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Линдуме е с 2 поредни загуби в Швеция, а у дома е в серия от 2 загуби.

Отборът на Енгелхолм има успех в последния си мач в Швеция, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.35 Резултат: 4 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.