Обосновани Футболни Прогнози

Илвес Тампере - Хонка

13 Август 2022 - 17:00
Илвес Тампере
Хонка
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
0 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща между футболните състави на Илвес Тампере и Хонка от поредния кръг на настоящият сезон от Вейкауслигата на Финландия. Илвес Тампере приемат на Тамела противниковия отбор на Хонка.

Време е за информацията за предстоящата среща:

Илвес Тампере

Илвес Тампере са 9-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя са вкарали 23 гола и са допуснали 27 попадения във вратата си. На домашна сцена съставът е играл 8 срещи досега, в които има 4 победи и 4 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Вейкауслига футболистите на Илвес Тампере са записали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Хонка

Гостуващият тим на Хонка се намира на трето място в таблицата с общ сбор от 34 точки, натрупани след 10 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 17 срещи е вкарал 33 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 14 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е играл 9 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-9.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Хонка са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 14 гола и са инкасирали 5 попадения.

Илвес Тампере - Хонка - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата тима, тимът на Илвес Тампере има записанa една победа, отбора на Хонка е записал 2 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 7-8. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Хонка, футболистите на Илвес Тампере имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Илвес Тампере има поражение в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е с 3 загуби.

Съставът на Хонка постигна реми в последния си мач в Финландия, а като гост постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.