Обосновани Футболни Прогнози

Старт Кристиансанд - Гроруд

29 Август 2022 - 19:00
Старт Кристиансанд
Гроруд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.28
5 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Старт Кристиансанд и Гроруд от 22-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Норвегия.

Време е за информацията за днешния футболен сблъсък:

Старт Кристиансанд

Домакините са 8-ми във временното класиране с 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат положителна голова разлика 35-25. На домашна сцена тимът има 10 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 19 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Старт Кристиансанд са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

Гроруд

Гостуващият тим на Гроруд се намира на 16-то място във временното класиране с актив от 7 точки, след 7 равенства и 14 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 21 мача е успял да вкара 22 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 45 гола в собствената мрежа. Навън отборът е изиграл 11 двубоя, в които има 4 равенства и 7 загуби и все още няма победа навън, при обща голова разлика 13-24.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Гроруд имат записани едно равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Старт Кристиансанд - Гроруд - директни мачове

В последните 3 изиграни мача между двата състава, Старт Кристиансанд има спечелени 3 успеха, а тима на Гроруд няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 10-1. В последната среща у дома с отбора на Гроруд, Домакините от Старт Кристиансанд са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Старт Кристиансанд допусна загуба в последния си мач в Норвегия, а на своя стадион е с 2 победи.

Тимът на гостите постигна реми в последния кръг в първенството, а като гост е в серия от 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.28 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.