Обосновани Футболни Прогнози

Уотфорд - Мидълзбро

30 Август 2022 - 22:00
Уотфорд
Мидълзбро
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам двубоя между съставите на Уотфорд и Мидълзбро от поредния кръг на първенството в Чемпиъншип на Англия.

Факти и статистика за днешния двубой:

Уотфорд

Уотфорд заемат 7-ма позиция в таблицата с общ актив от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 6-5. У дома Уотфорд е изиграл 3 двубоя, в които е записал 2 победи и 1 загуба, вкарал е 4 гола в мрежата на гостуващите състави и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Чемпиъншип тимът на Стършелите има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 6-5.

Мидълзбро

Тимът на гостите от Мидълзбро е 18-ти в класирането с актив от 6 точки, постигнати след 1 победа, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 9-10. При визитите си тимът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Боро са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 гола и са инкасирали 10 гола от противниковите футболни тимове.

Уотфорд - Мидълзбро - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, Стършелите е спечелил 3 победи, отбора на Мидълзбро няма записана нито 1 победа, а в 2 мача двата противника са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-2. В последните 2 срещи у дома срещу Мидълзбро, Домакините от Уотфорд са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините допусна загуба в последната си среща в първенството, а на своя стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите постигна успех в предишната си среща в първенството, а като гост допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.