Обосновани Футболни Прогнози

ХИФК Хелзинки - Сейняйоен ЯК

15 Август 2022 - 18:00
ХИФК Хелзинки
Сейняйоен ЯК
Прогноза: 2
Коефициент: 1.72
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 19-ия кръг на футболното първенство в Вейкауслига на Финландия между футболните тимове на ХИФК Хелзинки и Сейняйоен ЯК.

Ето и информацията за предстоящата среща:

ХИФК Хелзинки

Домакините се намират на 12-то място в класирането с актив от 8 точки, натрупани след една победа, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат отрицателна голова разлика 11-33. У дома ХИФК Хелзинки има 9 срещи, в които е записал едно равенство и 8 загуби и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 3-20.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на ХИФК Хелзинки има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали 2 гола и са допуснали 12 гола.

Сейняйоен ЯК

Тимът на гостите от Сейняйоен ЯК е 7-ми във временното класиране с актив от 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи има отрицателна голова разлика 23-28. Като гост съставът има 8 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 7-14.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Сейняйоен ЯК има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 14 гола и са инкасирали 11 гола от противниковите отбори.

ХИФК Хелзинки - Сейняйоен ЯК - директни двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, ХИФК Хелзинки е записал 2 успеха, състава на Сейняйоен ЯК също е спечелил 2 победи, а в един двубой двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 двубоя на своя терен с Сейняйоен ЯК, футболистите на ХИФК Хелзинки имат 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините постигна равенство в последния си мач в шампионата на Финландия, а у дома е в серия от 4 поредни загуби.

Тимът на Сейняйоен ЯК допусна поражение в последния кръг в първенството, а при визитите си има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.72 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.