Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Шьовде АИК

23 Август 2022 - 20:00
Йоребро
Шьовде АИК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболната среща от 21-ия кръг на първенството в Суперетан Лига на Швеция между тимовете на Йоребро и Шьовде АИК.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия мач:

Йоребро

Футболистите на отбора домакин заемат 9-то място в класирането с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са реализирали 20 попадения и са позволили да им вкарат 24 попадения в мрежата си. На домашна сцена Йоребро е играл 10 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 12-12.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Йоребро е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 7 гола и са получили 7 попадения от играчите на своите противници.

Шьовде АИК

Гостуващият отбор на Шьовде АИК е 7-ми в таблицата с временното класиране с актив от 30 точки, от 8 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 мача е отбелязал 25 попадения в противниковата врата и е получил 24 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 9 мача досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 15 гола в мрежата на съперниците си и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Шьовде АИК са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали 5 гола и са инкасирали 7 гола.

Йоребро - Шьовде АИК - преки мачове

В последният сблъсък между двата отбора, тимът на Йоребро не е постигнал нито една победа, състава на Шьовде АИК също няма постигната нито 1 победа, а в 1 среща двата противника не са съумели да се победят.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Йоребро стигна до реми в последната си среща в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 поражения.

Тимът на гостите от Шьовде АИК допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а далеч от дома има успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.