Обосновани Футболни Прогнози

Кристиансунд - Тромсьо

3 Август 2022 - 19:00
Кристиансунд
Тромсьо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес попаднах на срещата от поредния кръг на първенството в Елитсериен на Норвегия между футболните тимове на Кристиансунд и Тромсьо.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Кристиансунд

Домакините от Кристиансунд са 16-ти в таблицата с общ актив от 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя са отбелязали 11 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 31 гола в своята мрежа. На домашна сцена отборът има 6 срещи, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още са без победа у дома, реализирал е 7 гола в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Елитсериен тимът на Кристиансунд има на сметката си една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 12 гола.

Тромсьо

Гостуващият тим на Тромсьо заема 14-то място в класирането с общ сбор от 16 точки, от 3 победи, 7 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 14 мача има отрицателна голова разлика 19-26. При визитите си съставът е играл 7 мача досега, в които има 4 равенства и 3 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 7-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Тромсьо са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 13 получени гола.

Кристиансунд - Тромсьо - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Кристиансунд е записал 2 успеха, отбора на Тромсьо има постигнатa една победа, а 2 двубоя са завършили наравно, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Тромсьо, играчите на Кристиансунд са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна успех в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си записа реми в предишния си двубой.

Отборът на Тромсьо постигна успех в предишната си среща в Норвегия, а при визитите си е с 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.