Обосновани Футболни Прогнози

Атлетико Митре - Депортиво Риестра

1 Август 2022 - 22:00
Атлетико Митре
Депортиво Риестра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък от 27-ия кръг на футболния сезон в Примера Насионал на Аржентина между тимовете на Атлетико Митре и Депортиво Риестра.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Атлетико Митре

Домакините са на 25-та позиция във временното класиране с общ актив от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 25 двубоя са успели да вкарат 25 попадения в противниковата врата и са допуснали 28 попадения в собствената мрежа. У дома съставът е изиграл 12 срещи, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, отбелязал е 12 гола в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Атлетико Митре има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 4-7.

Депортиво Риестра

Отборът на гостите от Депортиво Риестра заема 17-та позиция във временното класиране със събрани 33 точки, постигнати след 7 победи, 12 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 24 двубоя е успял да реализира 22 попадения в противниковата врата и е инкасирал 20 гола в собствената мрежа. Навън съставът има 12 мача досега, в които има 2 победи, 7 равенства и 3 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата мрежа и е допуснал 11 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Насионал тимът на Депортиво Риестра е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

Атлетико Митре - Депортиво Риестра - директни срещи

В последната среща между двата съперника, съставът на Атлетико Митре няма спечелена нито една победа, а Депортиво Риестра има записанa 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в последния си мач в първенството на Аржентина, а на своя стадион е в серия от 2 победи.

Съставът на гостите от Депортиво Риестра допусна неуспех в последния си мач в първенството на Аржентина, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.