Обосновани Футболни Прогнози

Торнс - ГАИС Гьотеборг

20 Август 2022 - 17:00
Торнс
ГАИС Гьотеборг
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
4 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 19-ия кръг на футболния шампионат в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между съставите на Торнс и ГАИС Гьотеборг.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Торнс

Играчите на състава домакин заемат 10-то място в таблицата с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 18 срещи имат голова разлика 26-29. Пред своите горещи привърженици Торнс е играл 9 мача до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг футболистите на Торнс имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 9 гола.

ГАИС Гьотеборг

Гостуващият тим на ГАИС Гьотеборг се намира на първо място в класирането с актив от 45 точки, събрани след 14 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 18 двубоя е успял да вкара 38 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 10 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е играл 8 двубоя, в които има 6 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 14-5.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг играчите на Скумриите са постигнали само победи и доказват, че са в чудесна форма, като са реализирали 16 попадения и са инкасирали 0 попадения.

Торнс - ГАИС Гьотеборг - преки срещи

В последната среща между двата тима, тимът на Торнс няма спечелена нито една победа, а отбора на ГАИС Гьотеборг има спечеленa 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Торнс има загуба в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите е с 6 последователни победи в Швеция, а при визитите си е в серия от 4 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 4 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.