Обосновани Футболни Прогнози

Одеволд - Линдуме

19 Август 2022 - 20:00
Одеволд
Линдуме
Прогноза: 1
Коефициент: 1.43
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от поредния кръг на текущото футболно първенство в Швеция в турнира Първа Дивизия - Юг между футболистите на Одеволд и Линдумe.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен двубой:

Одеволд

Одеволд са 5-ти във временното подреждане с 32 точки, записани след 10 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя имат голова разлика 29-17. На домашна сцена Одеволд е играл 9 мача до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-5.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг футболистите на Одеволд имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 8 получени гола.

Линдуме

Отборът на гостите от Линдуме е 13-ти в таблицата с актив от 16 точки, след 5 победи, едно равенство и 12 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя е отбелязал 29 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 42 гола в мрежата си. Като гост тимът е играл 9 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 26 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Линдуме има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 12-9.

Одеволд - Линдуме - директни мачове

В предишните 3 сблъсъка между двата отбора, тимът на Одеволд е спечелил 2 победи, а отбора на Линдуме е записал една победа, при обща голова разлика 8-3. В последната среща у дома срещу Линдуме, играчите на Одеволд нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Одеволд е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Швеция, а при домакинствата си има неуспех в последната си среща.

Отборът на гостите постигна победа в предишния кръг в шампионата, а при гостуванията си е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.43 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.