Обосновани Футболни Прогнози

Брюне - Гроруд

14 Август 2022 - 16:00
Брюне
Гроруд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.66
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 20-ия кръг на шампионата в Норвегия в Първа Дивизия между футболните тимове на Брюне и Гроруд.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Брюне

Играчите на Брюне заемат 13-та позиция във временното подреждане с актив от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 19-34. Като домакин Брюне е играл 9 мача до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 8 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 13 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Дивизия футболистите на Брюне са записали 2 победи и 4 загуби, като са разписали 6 гола и са им вкарали 16 попадения.

Гроруд

Съставът на гостите от Гроруд заема 16-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 6 точки, след 6 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 19 срещи има голова разлика 20-42. При гостуванията си съставът е играл 10 двубоя, в които е записал 4 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 12-22.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Гроруд са записали само 6 последователни загуби, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на отбора, като са вкарали в противниковата мрежа 3 гола и са допуснали 14 попадения от футболистите на съперниците си.

Брюне - Гроруд - преки срещи

В предишните 3 играни двубоя между двата тима, Брюне е записал една победа, Гроруд също е спечелил 1 победа, а в една среща двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 7-8. В последната среща у дома срещу отбора на Гроруд, играчите на Брюне имат 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Брюне е с 3 поредни поражения в първенството, а у дома е с 2 последователни загуби.

Отборът на гостите е в серия от 6 поражения в първенството на Норвегия, а далеч от дома е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.66 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.