Обосновани Футболни Прогнози

Тампере Юнайтед - Гранкула ИФК

28 Август 2022 - 16:00
Тампере Юнайтед
Гранкула ИФК
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
3 - 4
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Каконен Група В на Финландия между тимовете на Тампере Юнайтед и Гранкула ИФК.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Тампере Юнайтед

Играчите на Тампере Юнайтед са 5-ти в класирането с 30 точки, събрани след 9 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 18 срещи са вкарали 33 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 27 гола във вратата си. У дома отборът на Тампере Юнайтед е играл 8 двубоя, в които има 4 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 17 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група В футболистите на Тампере Юнайтед имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 9 попадения и са инкасирали 11 гола от противниковите футболни отбори.

Гранкула ИФК

Гостуващият отбор на Гранкула ИФК заема 8-мо място в класирането с общ сбор от 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача е реализирал 28 гола в противниковата врата и е допуснал 26 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е изиграл 9 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 16-16.

В предишните си 6 официални двубоя в Каконен Група В футболистите на Гранкула ИФК са постигнали 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 5 получени гола.

Тампере Юнайтед - Гранкула ИФК - преки мачове

В последните 3 изиграни мача между двата противника, Тампере Юнайтед има постигнати 2 победи, отбора на Гранкула ИФК не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 6-3. В предишната среща у дома с отбора на Гранкула ИФК, Домакините от Тампере Юнайтед нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е с 2 поредни победи в първенството на Финландия, а на собствения си терен е в серия от 3 загуби.

Тимът на гостите от Гранкула ИФК е с 2 победи в шампионата на Финландия, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 3 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.