Обосновани Футболни Прогнози

Кордренгир Рейкявик - Вестри

18 Август 2022 - 21:00
Кордренгир Рейкявик
Вестри
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
4 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе мача от поредния кръг на шампионата в Първа Дивизия на Исландия между отборите на Кордренгир Рейкявик и Вестри. Футболистите на Кордренгир Рейкявик излизат срещу Вестри на своя стадион.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен мач:

Кордренгир Рейкявик

Футболистите на Кордренгир Рейкявик са на 10-та позиция във временното класиране с 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 срещи имат отрицателна голова разлика 20-26. На домашна сцена Кордренгир Рейкявик има 8 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 12 гола във вратата на своите гости и е допуснал 9 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Кордренгир Рейкявик са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Вестри

Съставът на гостите от Вестри се намира на 8-мо място във временното класиране с 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача има отрицателна голова разлика 26-32. Далеч от дома тимът е изиграл 7 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-13.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Вестри има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Кордренгир Рейкявик - Вестри - директни мачове

В предишните 3 играни двубоя между двата тима, отборът на Кордренгир Рейкявик е постигнал 1 победа, отбора на Вестри не е записал нито 1 победа, а в 2 двубоя двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 7-5. В последната среща у дома срещу отбора на Вестри, футболистите на Кордренгир Рейкявик имат една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините допусна неуспех в предишния си мач в първенството на Исландия, а на собствения си стадион стигна до реми в последната си среща.

Съставът на гостите от Вестри е с 2 поредни загуби в шампионата, а далеч от дома има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.